Privé yoga

Alles afgestemd op wat jij nodig hebt

Individuele aandacht

Privé yoga is helemaal voor jou alleen. Bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan individuele begeleiding bij lichamelijke of mentale klachten. Ik begeleid je in jouw proces, alles afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. We onderzoeken samen wat jou de meeste verlichting geeft.

Privé yoga kan je ook doen als je nog nooit aan yoga hebt gedaan en niet meteen wil starten in een groep. Een aantal privé sessies kunnen je dan op weg helpen.

Privé yoga kun je natuurlijk ook doen als je gewoon heerlijk wilt ontspannen.

Alle privé sessies worden gegeven door mij (Ria). Ik heb naast mijn basis yoga opleidingen ook de Yin Yoga Medicine (therapie) opleiding gevolgd. Daarin heb ik geleerd om via speciale technieken mensen één op één te kunnen begeleiden. Ook mijn kennis vanuit de Acupunctuur (Traditionele Chinese Geneeskunde) en Qigong komen goed van pas bij individuele sessies.

Vooraf vindt altijd een intake plaats. Zowel de intake als de privé yoga sessie vindt plaats in de yogastudio in Koog aan de Zaan.

Ik begeleid je graag op jouw eigen bijzondere levensweg.

Voor een afspraak kun je contact opnemen via ons contact formulier.

Tarief per sessie:

Per uur 60 euro (particulier)

Vragen over Privé yoga?

Neem direct contact op

ZOEK JE IETS ANDERS?

Bekijk hier het andere lesaanbod

50 plus yoga

In deze les zijn de yoga houdingen wat zachter, maar wel effectief. We blijven wat minder lang in de houdingen en doen veel zittende (vaak op een kruk) en liggende houdingen.

Lees meer…

Hatha Yoga

Bij Hatha Yoga doe je lichaamshoudingen (asanas) en oefeningen. Hierbij gebruiken we alle spieren in het lichaam.

Lees meer…

Yin Yoga

In Yin Yoga ligt de focus op het bindweefsel in plaats van op de spieren zoals in andere yoga vormen. Bindweefsel (ook wel fascia genoemd) is een weefsel dat alles in je lichaam met elkaar verbindt.

Lees meer…

RNS Yoga

Deze les is gericht op het verlichten van rug-, nek-, en schouderklachten. Er wordt dus vooral aandacht besteed aan de rug, nek en schouders maar ook de rest van het lichaam wordt niet vergeten.

Lees meer…

Qi Gong

Zhineng Qigong is een efficiënte Chinese bewegingsvorm, ontwikkeld uit duizenden jaren ervaring op het gebied van Qigong en Chinese Geneeskunde, in combinatie met moderne medische en wetenschappelijke inzichten..

Lees meer…